20240328095325_IMG_7907-aspect-ratio-x

חג האביב ברמת הנדיב 2025

הצטרפו אלינו בחול המועד פסח לחג גדוש בפעילויות ובתכנים אביביים – חגיגה של חיבור אדם וטבע! מוזמנים לסיורים מודרכים בפארק הטבע ובגני הזיכרון וביניהם סיורים לכל המשפחה, סיורי שקיעה וסיורי בוטיק בנושאים ייחודיים; סרטי טבע, סדנאות יצירה, שעות סיפור, סדנאות התבוננות בטבע, וגם ערב “שירי אביב ופריחה” – הכול באווירה חגיגית, בגנים ובפארק הטבע המצויים עכשיו בשיא של פריחה ולבלוב.

שפע של פעילויות, חלקן ללא תשלום וחלקן בהרשמה מראש ובמחירים ידידותיים.

הפעילות הסתיימה
IMG_3248נימפית הסרפד רחלי שוורץ-צחור

 

מצפים לראותכם!

אהבתם? הצטרפו בחינם לרשימת התפוצה וקבלו מדי חודש כתבות ועדכונים על פעילויות לכל המשפחה – להרשמה

אולי יעניין אותך גם...

קיימות

גינון מושך פרפרים

המונח טביעת כף הרגל האקולוגית קורם עור וגידים בחלק המערבי של מרכז המבקרים. תא גינון גדול בצורה של כף רגל מונח במרכז המתחם, העקב פונה לצפון, הבוהן וארבע אצבעות, כיחידה אחת – לדרום.

למידע נוסף >>

לגלות את המקום

טיול בגנים

גני הזיכרון המרהיבים והמטופחים משתרעים על פני 70 דונם. במרכזם נמצאת מערת הקבר של הברון רוטשילד ושל אשתו עדה (אדלאייד), וסביבה שתולים גן הוורדים, גן האיריסים, גן הדקלים, גן הריחות וגן המפלים. לכל אחד מהגנים הללו יופי ייחודי המזמין את המבקר לחוויה של שלווה ופליאה.

למידע נוסף >>

איפה אוכלים

לאכול כאן

להשלמת חוויית הביקור ברמת הנדיב אתם מוזמנים ליהנות במטעים, בית קפה-מסעדה המציע שילוב מיוחד של תפריט חלבי כשר, מתחם פיקניק מוצל, או קיוסק.

למידע נוסף >>