קיצור תולדות התזונה האנושית
סדרת הרצאות עם ד”ר אורי מאיר-צ’יזיק
שלושה מפגשים בימי שני בחודש ספטמבר, בשעה 19:00 באודיטוריום מרכז המבקרים רמת הנדיב
המזון שלנו הוא תוצר של ארבע מהפכות שהפכו את הצלחת על פיה והיום כמעט ולא נותר זכר לתזונה שפיתחה את הגוף האנושי בהצלחה. בקורס יסקור ד”ר אורי מאיר-צ’יזיק את ההתפתחות והאבולוציה של התזונה האנושית משחר ההיסטוריה ועד ימינו ויספר על המהפכות שעבר המזון שלנו.
המפגשים יעסקו בהן בשלושה היבטים:
– כיצד השפיעו עלינו מבחינה בריאותית.
– האם ואיזו השפעה היו להן מבחינה חברתית – קהילתית.
– איך פוליטיקת המזון וכלכלתה משפיעה על אופן צריכת המרכיב אז והיום.
פירוט נושאי ההרצאות:
מועדי המפגשים:
- מפגש 1: יום שני, 8.9.25, 19:00
- מפגש 2: יום שני, 15.9.25, 19:00
- מפגש 3: יום שני, 29.9.25, 19:00
שימו לב: ניתן לרכוש כרטיס להרצאה בודדת או לכל הסדרה.
מחיר: 75 ₪ להרצאה. 180 ₪ לכל הסדרה.
