בחוץ לומדים אחרת
תחום החינוך ברמת הנדיב בשילוב הפיקוח על הוראת מדע וטכנולוגיה ומרכז פסג”ה חדרה
מזמינים אתכם לתכניות הפיתוח המקצועי במגוון תכנים ונושאים למורים לשנת הלימודים תשפ”א
פעילויות ואירועים
תחום החינוך ברמת הנדיב בשילוב הפיקוח על הוראת מדע וטכנולוגיה ומרכז פסג”ה חדרה
מזמינים אתכם לתכניות הפיתוח המקצועי במגוון תכנים ונושאים למורים לשנת הלימודים תשפ”א

פיתוח מקצועי בנושא למידה חוץ כיתתית למורי מדע וטכנולוגיה (יסודי)
היקף: 30 שעות; מיקום: רמת הנדיב; ימי שני, 16:00 – 18:30/19:15
הלמידה החוץ כיתתית הפכה בתקופת הקורונה לאחד הנושאים המדוברים במערכת החינוך. הלמידה בחוץ בריאה יותר, מהנה יותר ומהווה מרחב לפיתוח מיומנויות, כישורים חברתיים ורגשיים וחיזוק הביטחון העצמי של התלמידים.
כיצד נוכל להמשיך וללמד בחוץ גם בזמן שגרה?
השתלמות זו עוסקת בהרחבת הידע וארגז הכלים העומד לרשות מורי המדע והטכנולוגיה, על מנת לקיים שגרה של למידה חוץ כיתתית בבית הספר.
תאריכי ההשתלמות: 1.3 | 15.3 | 5.4 | 19.4 | 3.5 | 10.5 | 24.5 | 7.6
יש לך שאלה? נשמח לעזור
גינון בר-קיימא מוגדר כגינון המתחשב בצורכי הדור הנוכחי בלי לפגוע בצורכי הדורות הבאים. הוא כולל תכנון גן המתחשב ברכיבים הקיימים באתר
גן זה, הצעיר בגנים (הוקם ב-1985), תוכנן במיוחד למען כבדי הראייה. הגברת דורותי דה רוטשילד חיפשה דרך לאפשר גם למי שאינם רואים ליהנות מהפריחה ויזמה הקמת גן המזמין את כל החושים להשתתף בחוויה שבגנים.
להשלמת חוויית הביקור ברמת הנדיב אתם מוזמנים ליהנות במטעים, בית קפה-מסעדה המציע שילוב מיוחד של תפריט חלבי כשר, מתחם פיקניק מוצל, או קיוסק.