סיור עששיות
סיור ערב לאור עששיות–בילוי ערב חוויתי של צללים ואורות בגנים הקסומים כפי שרק מעטים ראו.
פעילויות ואירועים
סיור ערב לאור עששיות–בילוי ערב חוויתי של צללים ואורות בגנים הקסומים כפי שרק מעטים ראו.

בחסות אור הכוכבים ולאור העששיות, נצא להדרכה מרתקת המפעילה את החושים. נגלה מיהן חיות הבר המתגוררות בפארק הטבע של רמת הנדיב: דורבנים, צבאים, תנים וגיריות. נשמע סיפורים מרתקים על חייהן ונלמד על חשיבות שמירת הסביבה והאיזון האקולוגי.
משך הסיור: שעה וחצי.
עלות: 1300 ₪ לקבוצה של עד 30 איש.
שימו לב
הכניסה לגנים ולפארק הטבע – ללא עלות.
החניון בתשלום יומי:
דמי חניה לאוטובוס/מיניבוס – 60 ₪ ליום | רכב פרטי ₪ ליום
יש לך שאלה? נשמח לעזור
המונח טביעת כף הרגל האקולוגית קורם עור וגידים בחלק המערבי של מרכז המבקרים. תא גינון גדול בצורה של כף רגל מונח במרכז המתחם, העקב פונה לצפון, הבוהן וארבע אצבעות, כיחידה אחת – לדרום.
בתוך גני הזיכרון ברמת הנדיב, בין גן הדקלים לגן הוורדים, שוכן גן מעט נסתר אך מיוחד במינו: זהו גן האיריסים, הנמצא בתהליך שדרוג לגן המדגים גינון בצמחי בר מקומיים. קהל המבקרים מוזמן לבוא וליהנות מתצוגה פורחת של צמחים המתהדרים בפרחים גדולים בצבעים מרהיבים.
להשלמת חוויית הביקור ברמת הנדיב אתם מוזמנים ליהנות במטעים, בית קפה-מסעדה המציע שילוב מיוחד של תפריט חלבי כשר, מתחם פיקניק מוצל, או קיוסק.